De dakdekkers van A.Kok leveren professionele service en kwaliteit

Voor een perfecte afwerking van uw dak kunt u uitstekend terecht bij A.Kok dakwerken. Onze dakdekkers leveren dankzij hun jarenlange ervaring altijd professionele service. Klantvriendelijkheid staat dan ook centraal bij ons familiebedrijf. De dakdekkers van A.Kok werken voornamelijk in de noordelijke provincies, maar zijn ook in de rest van Nederland actief.

De ervaren dakdekkers van A. Kok

Wij zijn bijzonder trots op ons jonge bedrijf uit Muntendam. Onze dakdekkers werken elke dag met passie en enthousiasme aan diverse projecten. Zo staan wij altijd voor u klaar wanneer het gaat om het aanbrengen van kunststof daken. De dakdekkers van A. Kok brengen een beschermende daklaag aan om te voorkomen dat water en sneeuw uw huis binnendringt. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u te maken krijgt met vochtproblemen. Daarnaast zijn onze dakdekkers verantwoordelijk voor de constructie van het kunststof dak. Zo nemen ze onder andere het maken van een ondergrond voor hun rekening.

Ieder huishouden is verschillend. Terwijl de ene bewoner kunststof dakbedekking wenst, wil een ander graag TPO. Gelukkig hebben onze dakspecialisten ervaring en kennis met diverse materialen. Ze werken net zo eenvoudig met kunststof als PVC en TPO. Bovendien kunt u specifieke wensen altijd met ons communiceren. Onze dakspecialisten zorgen er vervolgens voor dat de klus naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

De beste materialen

Onze dakdekkers werken met de beste materialen. De kunstof daken die wij gebruiken zijn daar een zeer goed voorbeeld van. Kunstof is namelijk milieuvriendelijk en afbreekbaar materiaal. Daarnaast is het absoluut niet zwaar, waardoor de constructie die wordt aangelegd niet erg zwaar of ingewikkeld hoeft te zijn. Erg praktisch, want de constructie moet het dak dragen. Schroom overigens niet om vragen te stellen aan onze dakdekkers. Zij hebben veel kennis en ervaring met diverse materialen, zijn u uiteraard graag van dienst.

Het aanleggen van PVC dakbedekking

Tegenwoordig heeft u wat betreft het laten aanleggen van een PVC dakbedekking de keuze uit een groot aantal aanbieders. PVC staat voor ‘polyvinylchloride’ en is tegenwoordig zeer populair. Het is namelijk bijzonder stevig en gaat erg lang mee. Met ons bedrijf maakt u voor een project met PVC dakbedekking een goede keuze. Onze ervaren dakbedekkers zorgen namelijk voor een perfecte afwerking. Bovendien verzorgen wij deze klus voor een mooie prijs. Voor een offerte kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij nemen over het algemeen binnen een werkdag contact met u op.

Copyright 2016 a-kok.nl - Privacy policy - Realisatie door OnlineBouwers