Bedrijfsprofiel

A. Kok Kunststof Dakwerken is in 2005 opgericht door eigenaar Bert Kok en is gevestigd in Muntendam. Op 1 januari 2017 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met A. Kok Kunststof Dakwerken B.V.

A. Kok Kunststof Dakwerken bezit specifieke expertise op het gebied van het leggen van kunststof dakbedekking en alle facetten die daarbij horen. Denk daarbij aan advies betreffende isolatie en afwerking, maar ook aan onderhoud van uw dak.

Wij zijn actief in zowel de particuliere als zakelijke markt. De particuliere markt bedienen wij sinds 2005 voor het leggen van dakbedekking op o.a. dakkapellen, bijkeukens, garages, tuinhuisjes, bungalows en zelfs vijvers. De zakelijke markt bedienen wij sinds 2007 voor het leggen van dakbedekking op o.a. bedrijfshallen, scholen, ziekenhuizen en zeecontainers. Wij hebben zelfs een mooi project voor een wereldwijd concern mogen voltooien in India.

In de afgelopen jaren is A. Kok Kunststof Dakwerken een bekend bedrijf in de regio geworden, maar ook opdrachtgevers elders in het land weten ons te vinden.

Copyright 2016 a-kok.nl - Privacy policy - Realisatie door OnlineBouwers